Roskilde er en af de 10 ældste byer i Danmark. Roskilde er en by med mange huse, men også meget forskellig natur, som skønne skove og flotte landskaber, hvor blandt andet Roskilde fjor løber igennem.
Det indebærer meget stor chance for, at der hurtigt dannes alger på dit tag i Roskilde eller andre steder på din ejendom. Som husejer bør du behandle for alger minimum en gang om året, dermed sikre du at din ejendoms værdi holder sit niveau.

Det betyder, at hvis du ønsker at sælge kan denne opgave 1 gang årligt sikre, at dit hus har en pæn pris på boligmarkedet.

Alger er skadelige for din bolig vurdering hvis det findes på tag eller facade af huset, alger på flise belægninger udgør for så vidt kun et skønhedsmæssigt problem. Husejere glemmer ofte vigtigheden i at algebehandle deres tag regelmæssigt, det kan få betydning for tagets holdbarhed. Hvis man venter med at behandle mod algerne, på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.