I podcastserien ’iVærktøjskassen’ sætter kontorfællesskabet Symbion fokus på og giver svar på alle de spørgsmål, som iværksættere går rundt med:
Hvorfor skal man have en ejeraftale? Hvordan ansætter man sin første medarbejder? Og hvordan laver man den perfekte pitch?

For de fleste er det en helt ny verden, der åbner sig. Pludselig skal man både have styr på HR, regnskaber, salg, markedsføring og meget andet.
Drømmen om at føre sin gode idé ud i livet kan ofte forvandle sig til et administrativt mareridt, når hverdagen i en start-up rammer.

Podcastserie gør iværksættere klogere, mens de er på farten
Symbions nye podcast ’iVærktøjskassen’ gør nuværende og kommende iværksættere klogere på netop nogle af ovennævnte spørgsmål.
Med en række korte guides fokuserer podcastserien i hver af de foreløbige seks episoder på et nyt tema, hvor de mest almindelige iværksætterspørgsmål besvares af eksperter på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.