IVÆRKSÆTTERI
Den 15.-16. november mødes verdens dygtigste kreative iværksættere i København med toperhvervsfolk og investorer for at deltage i Creative Business Cup 2017. En tablet til blinde, en bamse der måler børns puls og temperatur, en intelligent guitar, opfinderklubber for børn, en by-bænk med en ryg af mos, som renser luften for skadelige partikler og LEGO-klodsen 2.0 er nogle af de kreative forretningsideer, som hidtil har været præsenteret under Creative Business Cup. Flere af de danske forretningsidéer, der har været med i Creative Business Cup er markante succeser i dag.

Highlights fra programmet:
Onsdag kl. 10-12 : eGovernance Solutions
Onsdag kl. 15-17
​ ​: Nationale vindere pitcher foran juryen
Torsdag kl. 10-10.30 : Creative Business Cup Semifinals
Torsdag kl. 10.30-15 : En række prominente speakers taler
Torsdag kl. 16-18 : Creative Business Cup 2017 Finals + Award Show

​​BILLETTER TIL CREATIVE BUSINESS CUP 2017​ ​KAN KØBES HER

OM CREATIVE BUSINESS CUP
Creative Business Cup er “verdensmesterskaberne” for iværksættere fra de kreative erhverv i hele verden. Konkurrencen er oprindeligt udviklet af Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi og den globale udgave af Creative Business Cup er en Featured Event i Global Entrepreneurship Week, et initiativ drevet af Kauffman Foundation. Creative Business Cup skaber opmærksomhed om de kreative fag som forretning og som erhverv, samler de dygtigste kreative iværksættere fra hele verden og kårer vinderen i København d. 15.-16. november 2017. Inden da vil mere end 60 lande verden over afholde nationale konkurrencer for at finde de dygtigste deltagere til verdensmesterskaberne.