IVÆRKSÆTTERI
Den 15.-16. november mødes verdens dygtigste kreative iværksættere i København med toperhvervsfolk og investorer for at deltage i Creative Business Cup 2017. En tablet til blinde, en bamse der måler børns puls og temperatur, en intelligent guitar, opfinderklubber for børn, en by-bænk med en ryg af mos, som renser luften for skadelige partikler og LEGO-klodsen 2.0 er nogle af de kreative forretningsideer, som hidtil har været præsenteret under Creative Business Cup. Flere af de danske forretningsidéer, der har været med i Creative Business Cup er markante succeser i dag.

Highlights fra programmet:
Onsdag kl. 10-12 : eGovernance Solutions
Onsdag kl. 15-17
​ ​: Nationale vindere pitcher foran juryen
Torsdag kl. 10-10.30 : Creative Business Cup Semifinals
Torsdag kl. 10.30-15 : En række prominente speakers taler
Torsdag kl. 16-18 : Creative Business Cup 2017 Finals + Award Show

​​BILLETTER TIL …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere