Den Århusianske startup Envavo IVS, der har opfundet det innovative produkt ”The Heatbuff” er netop blevet kontaktet af Amazon Inc. The Heatbuff er en kompakt infrarød varmer, til gamere, kontorfolk og patienter med Raynaud’s syndrom eller gigt. Produktet bruger infrarød varme til at give et naturligt bedre blodomløb i hænderne, uden at selve produktet bliver varmt.

Amazon kontaktede Envavo for at få en eksklusiv reseller aftale. Co-founder Emil Frølund udtaler: ”vi er enormt stolte af at en stor virksomhed, som Amazon ser potentiale i vores produkt. Det gør vi også selv, og vi forventer at sælge 5000 stk. gennem deres platform i år 2018.”

Co-founder Mads Sørensen, der er tidligere professionel esportsatlet, ser et stort potentiale i det eksploderende esportsmarked. Virksomheden har allerede aftaler med højt profilerede esportshold, der ønsker at teste produktet. I dag mangler virksomheden det sidste udvikling, før produktet er klar til tests.

Amazon …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.