Nyheder og indsigter fra det danske iværksættermiljø af TechSavvy Media

Af Simone Okkels, TechSavvy Media

Den aarhusianske rigmand Anders Holch Povlsen, som ejer Bestseller og har større aktieposter i virksomheder som Zalando, Asos og Whiteaway, køber sig ind i studiebogsplatformen Lix, erfarer Mediawatch. Anders Holch Povlsen er ifølge Forbes Danmarks næstrigeste efter Lego-ejer Kjeld Kristiansen. Anders Holch Povlsen har ifølge det centrale virksomhedsregister, CVR, købt mellem 25-32,2 pct. af aktierne. I ejerkredsen er også medstifter Kasper Enggaard Krog, som ejer 5-10 pct. og mediekoncernen North Media, som ejer mellem 10-15 pct.

Det gik nok ikke nogens næse forbi, men det fortjener en omtale; Unity Technologies hentede i slutningen af maj 400 millioner dollars. Pengene kom fra private equity-firmaet Silver Lake, hvilket værdisatte softwarevirksomheden til 2,6 milliarder dollars svarende til mere end 17 milliarder kroner.

En ny dagpengereform kom …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere