Rasmus Jarlov og Annette Heick har begge skiftet karriereretning og startet egen virksomhed. 

Tv-vært og sangerinde Annette Heick og folketingsmedlem Rasmus Jarlov stortrives i showbizz og politik. Men de er også drevet af passionen om at skabe noget stort og kæmper i disse år med at få etableret deres virksomheder og genopfinde sig selv som iværksættere. Det indbefatter hårdt arbejde, spekulationer og søvnløse timer, men også en særlig lykkefølelse.

Af Lone Vibe Nielsen

For Annette Heick kom ideen om at skabe et unikt mad- og gæstehus med hjemlig atmosfære i Allinge på Bornholm nærmest som en åbenbaring for tre år siden, mens tanken om at starte turistbusselskabet ”Hamlet Tours” langsomt spirede frem hos Rasmus Jarlov. Den konservative politiker røg ud af Folketinget ved valget i 2011 og skulle ganske enkelt have noget andet at lave.

I dag har ingen af dem fortrudt, at de tog springet og blev iværksættere. Tværtimod. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.