Til november går det for tiende år i træk løs, når IVÆKSTprisen 2017 skydes i gang. Igennem de sidste ti år har iværksættere og små virksomheder været med til at hædre deres rollemodeller ved at kåre de bedste iværksættere og virksomheder inden for deres kategorier. Kategorierne har nogle år været forskellige, men fælles for dem er, at vinderne bag er nogle stærke iværksætterprofiler, og nu er det snart tid til at kåre årets syv vindere.

Det vrimler med iværksætterpriser. Der er lokale priser, nationale priser, nordiske priser, europæiske priser, brancherettede priser og Danmark har brug for dem alle sammen. Ordet ’iværksætter’ er populært som aldrig før. Det er automatisk forbundet med ambitioner og heroisk mod. Men vi skal huske én ting, forklarer Louise M.Ø. Nielsen, der er projektchef hos IVÆKSTprisen.

”Vi skal ikke hylde iværksætteriet for iværksætteriets skyld. Når vi hylder iværksættere, så skal det være, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere