Skaberen bag Heartbeats, Le Gammeltoft, behøver næppe den store introduktion, men for en god orden skyld kan vi fortælle, at hun både er DJ, radiovært, barejer, journalist og iværksætter. I 2008 skabte hun pladeselskabet Sound of Copenhagen, og i 2014 lancerede hun kultursitet Heartbeats, som siden dengang kun er vokset. I februar i år startede Heartbeats samarbejdet med investoren Niels Zibrandtsen, og nu er planen, at Heartbeats skal slå igennem, hvor de andre medier fejler. Magasinets profil, Le Gammeltoft, fortæller her om iværksætteri i mediebranchen, rollen som chef og hvordan, hun mener, man bør optimere forholdene for iværksættere i Danmark.

Da vi træder ind ad døren til Heartbeats bliver vi mødt af et åbent kontor, og straks spotter man en reol, hvor der ligger en t-shirt med navnet “Kjeld” på. Kjeld Tolstrup er kendt som én af de førende DJ’s i landet og som et vellidt fyrtårn i dansk klubkultur. Det var Kjeld, som Le …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.