Skaberen bag Heartbeats, Le Gammeltoft, behøver næppe den store introduktion, men for en god orden skyld kan vi fortælle, at hun både er DJ, radiovært, barejer, journalist og iværksætter. I 2008 skabte hun pladeselskabet Sound of Copenhagen, og i 2014 lancerede hun kultursitet Heartbeats, som siden dengang kun er vokset. I februar i år startede Heartbeats samarbejdet med investoren Niels Zibrandtsen, og nu er planen, at Heartbeats skal slå igennem, hvor de andre medier fejler. Magasinets profil, Le Gammeltoft, fortæller her om iværksætteri i mediebranchen, rollen som chef og hvordan, hun mener, man bør optimere forholdene for iværksættere i Danmark.

Da vi træder ind ad døren til Heartbeats bliver vi mødt af et åbent kontor, og straks spotter man en reol, hvor der ligger en t-shirt med navnet “Kjeld” på. Kjeld Tolstrup er kendt som én af de førende DJ’s i landet og som et vellidt fyrtårn i dansk klubkultur. Det var Kjeld, som Le …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere