Iværksætteren Mette Lykke blev for nylig direktør i firmaet Too Good To Go. Foto: DIF

Hun er iværksætter af natur, har skabt en af verdens mest populære sportsapps og nu starter hun forfra som CEO i firmaet Too Good To Go. Magasinets aktuelle hovedrolle er iværksætteren Mette Lykke, der lavede sportsapp’en Endomondo tilbage i 2007, før ”app” overhovedet var en del af danskernes ordforråd. Iværksætteren har mødt Mette Lykke, der fortæller om at starte forfra som iværksætter, og hvad man kan tage med sig, når man har bygget et verdensomspændende firma op fra bunden.

Når man er iværksættertypen, så er man iværksættertypen, og så er det svært at slippe trangen til at skabe noget. Det mener Mette Lykke, som den 1. juni 2017 fik titlen som CEO i firmaet Too Good To Go, der forsøger at bekæmpe madspild. Og det er den trang, der har gjort, at hun er startet forfra med skabe Too Good To Go …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.