Heini Zachariassen er skaberen bag vin-appen Vivino. Foto: DIF

Vi kender nok alle det vanskelige dilemma: Udvælgelsen af den perfekte flaske vin, der passer til aftenens menu. Siden 2010 har appen Vivino løst det velkendte dilemma. En forretning der hurtigt viste sig at tage fart og føre Vivino helt ind i det varme selskab tæt på Silicon Valley. Vivino er en datadrevet forretning og er i dag verdens største vin-community. Iværksætteren har mødt stifter Heini Zachariassen til en snak om at følge den sjove iværksætteride, amerikanske drømme og dansk iværksætterkultur.

For godt syv år siden trængte kedsomheden sig på hos de to Vivino-stiftere Theis Søndergaard og Heini Zachariassen. De arbejdede sammen inden for security branchen, men de begyndte at mærke en trang til at lave noget, som de fandt mere interessant. Med iværksætterdrømme og efter at have researchet på nogle forskellige ting kom de på en ide, som skulle løse et …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.