Snapchat har åbnet op for annoncer i deres Discover- og MyStory-sektion samt videoannoncer, hvor du kan få vist ekstra informationer, hvis brugerne swiper opad på videoannoncen. Samtidig har du i din markedsføring mulighed for at tilføje brandede billedfiltre og lokale filtre med relation til dit firma. Det kan give dig nye muligheder for at nå især den yngre målgruppe. I denne artikel vil jeg komme nærmere ind på de annonceringsmuligheder, som Snapchat tilbyder. I starten oplevede vi med Facebook, at man som virksomhed kunne hente billige leads og kunder hjem på grund af den lavere konkurrence. Det samme vil vi opleve med annoncering på Snapchat, så det er med at udnytte muligheden fra start, hvis sociale medier er relevante for målgruppen. 28 procent af danskerne har en Snapchat-konto. Dermed er Snapchat måske ikke nær så udbredt som Facebook og de andre sociale medier herhjemme, men deres primære målgruppe er interessant: Unge mennesker, der oftest er bosat i de større danske byer som f.eks. København og Aarhus. Det er et særdeles købedygtigt publikum – især inden for livsstilsprodukter, mode og lignende.   Et anderledes annoncemedie Ligesom Snapchat fungerer noget anderledes end andre sociale medier, har platformen også nogle lidt anderledes annoncemuligheder.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt