Min hypotese er, at alle iværksættere kan lære at sælge. De skal bare viske tavlen ren, finde viljen og strukturere salgsarbejdet. Som salgscoach har jeg mødt mange passionerede iværksættere på min vej, og med undtagelse af nogle få baserer alle deres forretninger på gode idéer. Hvorfor er det så, at mange af dem ikke oplever succes? Kort sagt er det, fordi de mangler struktur og er bange for salg. Ja, du læste rigtigt. Bange! De bliver ængstelige ved tanken om at skulle sælge. De finder det grænseoverskridende og sidder fast i overspringshandlinger for at undgå salgsarbejdet. Hvorfor? Det handler om negative associationer. De har talt med den ivrige telefonsælger eller mødt den nærgående gadesælger og har fået et dårligt indtryk af salgsaktiviteten. Din negative perception spænder ben for din idé, og den forhindrer både dig og din virksomhed i at trives og vokse. Jeg har oplevet frustrationerne på meget tæt hold og kan med garanti sige, at idéen er værdiløs uden en solid salgsindsats.   Der er ingen vej udenom det Hvis du er iværksætter, er du også sælger. Væn dig til tanken! Salg er ikke en transaktion, men skal nærmere ses som mange floder, der løber ned i samme


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt