Lægen og iværksætteren Habib Frost står bag opfindelsen og firmaet Neurescue. Foto: DIF

Iværksætter Habib Frost er aktuel som aldrig før. Han er udråbt til at være blandt de 30 under 30 inden for kategorien “Teknologi” på Forbes samlede liste. Han vandt suverænt IT-iværksætterkonkurrencen Guldæg 2016, og i foråret hentede han 26 millioner til sin virksomhed, der baner vejen for en lancering af hans hjertestarter inden for et års tid. Mød her den unge læge og iværksætter, der står bag virksomheden Neurescue og opfindelsen af samme navn. Iværksætteren har haft fornøjelsen af at interviewe Habib Frost om hans rejse som iværksætter, gode iværksætteridéer og hvorfor det gavner en iværksætter, hvis man skiller sig ud.

Vi starter der, hvor idéen til Neurescue opstod. Habib Frost har fortalt historien før og indleder med at sige, at han egentlig ville ønske, at han kunne sige, at starten var mere legefuld, da det ville være lettere at fortælle den igen. Blandt andet fordi han erkender, at han nok er mere legende anlagt end sin omgangskreds, men også fordi den egentlige idé startede ved et mere tragisk tilfælde.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind