Der er mange ting man som iværksætter skal holde styr på. Så hvorfor ikke digitalisere nogle af disse ting, så man har overskud til lidt vigtigere ting? Vi har her nogle tips til, hvilke apps der kan hjælpe dig som iværksætter.

Podio
Podium er lavet for at gøre din hverdag lettere. Den hjælper med projektstyring, CRM, produktudvikling og meget mere. Det er forbundet med et program på din computer, så du altid har din data og information, med på farten. Prisniveauet på denne app er fantastisk for iværksættere, da den er gratis så længe der er under fem brugere.

Expensify
Expensify er en omkostnings management app, der hjælper dig, uden om en lomme fuld af krøllede kvitteringer. Du tager blot et billed af kvitteringen og den registrere med det samme informationen. App’en er koblet op på din Expensify konto online, hvor du kan kategorisere dine omkostninger og ligeledes hente en omkostnings rapport. Denne app kan også bruges til at registrere kilometer der køres i bil.

Trello
Trello hjælper med at organisere, strukturere og prioritere opgaver i virksomheden. Du kan let oprette opslagstavler, der både kan bruges som en personlig opslagstavle og til at dele projekter med andre. Du kan ligeledes bruge Trello til at sætte ideer eller arbejdsopgaver på andres opslagstavler. Er du eksempelvis i gang med, at få lavet en ny hjemmeside, kan du hurtigt dele ideer, billeder og tekst med programmøren og designeren.

CamCard
Får du netværket meget som iværksætter? Så er der helt sikkert også en bunke visitkort på dit skrivebord, fra alle de forretnings kontakter du har mødt. Med CamCard kan du blot tage et billed af et visitkort, hvorefter app’en registrere alle informationerne på kortet og gemmer det i din app. Du kan sortere og strukturere din visitkort.

Er du ikke iværksætter endnu? Her er en app der vil få dig i gang:

Unleash your creativity
Denne app er et fantastisk redskab hvis du er i første fase, til at blive iværksætter. Den hjælper dig med at udforme og finpudse ideer. Det skal pointeres at app’en er ikke udarbejdet til at lave ideer for dig, dem skal du selv finde. Den giver inspiration og råd til at få sat gang i kreativiteten.

Indlæg udarbejdet af <a href=”Ekspertvalg.dk