Jeg skriver dette, med et håb om at afklare et mindset fra manges side som er, at man helst skal opfinde en helt ny dyb tallerken, fremfor at arbejde fra, hvor verden er lige nu. Det at være iværksætter, at gøre noget nyt og skabe en fed forretning, behøver ikke at kræve den fantastiske idé. Det kræver udelukkende, at du har en gåpåmod, og et mål om, at gøre tingene på en lidt anderledes måde end alle de andre. Altså er Hungry en iværksættende forretning, trods det at konceptet til forveksling ligner Just-Eat. Bloomit tilbyder vores samarbejdspartnere flere penge og dropper det traditionelle koncept, hvor forretningen mere eller mindre underlægger sig hovedforretningen. Vi sætter floristerne fri og kæmper for at skabe en god, stor forretning, der kan rykke bare en smule ved floristernes indflydelse i branchen.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind