D. 10 november 2014 startede jeg virksomheden Konkurrencer Nonstop på hjemmesiden http://www.konkurrencer-nonstop.dk Jeg har på egen hånd løbende opsøgt gode råd fra andre iværksættere. Da jeg fandt ud af, hvordan trafik og indtjening går hånd og hånd begyndte jeg at arbejde på at få noget mere trafik til min side. Da jeg ikke sælger ting, men udelukkende har konkurrencer, har jeg besluttet ikke længere at lave betalt annoncering. Min trafik er derfor udelukkende organisk, og det har taget lang tid at opbygge. I 2016 lander jeg et overskud på 160.000 kr., hvilket man må sige er ret godt gået for et affiliate site. Der er ikke nogen hemmelig ingrediens, andet end at jeg selv har en stor interesse i konkurrencer og har deltaget i tusindevis. Et par gode råd du kan få med på vejen: Få hjemmesiden på plads teknisk, skriv om din side på andre relevante sider og lav linkbuilding, men vigtigst af alt: hav fokus på kvalitet i stedet for at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det bliver belønnet i sidste ende.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind