”Mit første iværksættereventyr begynder, da jeg 23 år gammel bliver franchisetager på en Q8 benzinstation i Hvidovre. På under et år lykkedes det at udvide forretningen til 3 benzinstationer og flere end 50 medarbejdere. Årene på Q8 lærte mig utrolig meget om ledelse, salg og motivation. De år har klart formet mig som forretningsmand og danner i dag grundlag for min ledelsesstil,” fortæller Jesper Nielsen.

IVÆRKSÆTTERENS udsendte medarbejder har brugt en del kalorier på først at få interviewet i stand og dernæst at researche artiklens mandlige omdrejningspunkt.

I den forbindelse fortæller flere samarbejdspartnere til baggrund, at Jesper Nielsen uden tvivl er den bedste sælger de nogensinde har mødt. Konfronteret med den flatterende beskrivelse griner Jesper og svarer: ”Jeg er en forfærdelig sælger, da jeg hurtigt giver alt for meget gratis væk. Derimod er jeg verdensmester i at opbygge positive relationer og skabe den rigtige kemi mellem forskellige …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere