”Mit første iværksættereventyr begynder, da jeg 23 år gammel bliver franchisetager på en Q8 benzinstation i Hvidovre. På under et år lykkedes det at udvide forretningen til 3 benzinstationer og flere end 50 medarbejdere. Årene på Q8 lærte mig utrolig meget om ledelse, salg og motivation. De år har klart formet mig som forretningsmand og danner i dag grundlag for min ledelsesstil,” fortæller Jesper Nielsen.

IVÆRKSÆTTERENS udsendte medarbejder har brugt en del kalorier på først at få interviewet i stand og dernæst at researche artiklens mandlige omdrejningspunkt.

I den forbindelse fortæller flere samarbejdspartnere til baggrund, at Jesper Nielsen uden tvivl er den bedste sælger de nogensinde har mødt. Konfronteret med den flatterende beskrivelse griner Jesper og svarer: ”Jeg er en forfærdelig sælger, da jeg hurtigt giver alt for meget gratis væk. Derimod er jeg verdensmester i at opbygge positive relationer og skabe den rigtige kemi mellem forskellige …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.