»Integritet og saglighed er super vigtigt for mig. Hvis man skal have vedvarende succes som iværksætter, skal man bevare sin integritet,« understreger Selina indledningsvist. I alle sine blogs, og når hun udtaler sig, går hun altid efter sagen – aldrig personer. Hun har lige fra starten af Stop Spild Af Mad fortalt indlevende om sin barndom i Rusland og en højtelsket bedstemor, der ikke kasserede så meget som en krumme. Herudover er hun dog meget klar over, hvad det indebærer for hende at være en offentlig person. »Jeg snakker næsten altid kun om madspild på de sociale medier, jeg udstiller aldrig min person. Som offentlig person er det yderst vigtigt for mig, at jeg er 100 pct. fokuseret på sagen (mindre madspild og grønne emner, red.) og ikke på at være én af de ’kendisser’, der mener alt om alt. Jeg har sagt nej tak til utallige store tv-programmer, radioprogrammer og medvirken i blade og aviser, fordi de ville sætte fokus på min person – eller ville have mig til at tale om mode, tøj, mm., men jeg er ikke i medierne for at blive kendt og skabe selvpromovering, tværtimod for at sprede budskabet om det, jeg har sat i værk.« HOLDNING SKABER HANDLING På grund af det gigantiske fokus på madspild er Danmarks madspild på fem år blevet reduceret med 25 pct., som svarer til 4,4 mia. kr.* Det er EU-rekord, og det er også det, Selina fremhæver som en af hendes største milepæle. Det har givet Danmark positiv opmærksomhed fra hele verden, og Selina er blevet citeret adskillige gange i danske og internationale medier. Hun lægger heller ikke her skjul på, at Stop Spild Af Mad er et personligt korstog, som fortsat opsluger nærmest al hendes tid. Og så fremhæver hun bevægelsens enorme og uvurderlige skare af frivillige, når man spørger,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind