»Integritet og saglighed er super vigtigt for mig. Hvis man skal have vedvarende succes som iværksætter, skal man bevare sin integritet,« understreger Selina indledningsvist. I alle sine blogs, og når hun udtaler sig, går hun altid efter sagen – aldrig personer. Hun har lige fra starten af Stop Spild Af Mad fortalt indlevende om sin barndom i Rusland og en højtelsket
bedstemor, der ikke kasserede så meget som en krumme. Herudover er hun dog meget klar over, hvad det indebærer for hende at være en offentlig person.

»Jeg snakker næsten altid kun om madspild på de sociale medier, jeg udstiller aldrig min person. Som offentlig person er det yderst vigtigt for mig, at jeg er 100 pct. fokuseret på sagen (mindre madspild og grønne emner, red.) og ikke på at være én af de ’kendisser’, der mener alt om alt. Jeg har sagt nej tak til utallige store tv-programmer, radioprogrammer og medvirken i blade og aviser, fordi de ville sætte fokus på min person – eller …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere