Det startede med en forvredet ankel på fodboldbanen, en tur på skadestuen og frustration over ikke at kunne låne en krykke. Dernæst et møde med opfinder af en cykel i pap. Og så en brainstorm på studiet. Få måneder senere har idéen om en krykke af pap materialiseret sig i et prisvindende forretningskoncept, der høster priser og legater og får opmærksomhed fra prominente iværksættere, investorer med tunge tegnebøger og den amerikanske ambassadør.

»Alle kan få den gode idé. Men det, der batter, er at eksekvere idéen så hurtigt som muligt,« siger Morten Keil, Kasper Tindbæk, Mathias Snejstrup og Mads Reinholdt. »Og det er gået utrolig stærkt,« konstaterer drengene, der dog ikke har fulgt nogen bestemt masterplan i arbejdet med papkrykken, der lanceres i starten af 2017. »Vi har ikke brugt en ABC-iværksættermanual eller gjort tingene i en bestemt rækkefølge. Vi er bare kørt derudaf.«

IS I MAVEN OG ÅBENHED
Inden for det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.