Tænk at have hele verden som arbejdsplads – bogstavelig talt. Det kræver ikke en topstilling i et stort multinationalt firma. Nej, faktisk kan alle være med. For i dag kan de fleste arbejde fra hvor som helst i verden – bare der er en internetforbindelse, og det er muligt at være tilgængelig inden for noget nær almindelig dansk arbejdstid til møder og så videre. Så hvorfor ikke tage den bærbare computer under armen og rejse ud i verden som digital nomade? Det kræver naturligvis, at din arbejdsplads er med på idéen. Det er der faktisk rigtig mange arbejdsgivere, der er – i hvert fald for en periode. Alternativet er, at du springer ud som selvstændig konsulent inden for en branche, hvor det ikke er nødvendigt, at du møder ind et bestemt sted hver dag. FORDELEN VED AT VÆRE DIGITAL NOMADE Som digital nomade har du en enestående mulighed for at få set verden og møde nye, fremmede kulturer. For prisen på flybilletter er billigere end nogensinde, og rundt omkring i verden kan du leve for små penge, når først du kommer uden for de værste turistfælder. Som udgangspunkt kan du vælge to forskellige måder at leve som digital nomade på.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt