På rekordtid har de nye kræfter bag non-profit organisationen, TechBBQ formået at tiltrække international opmærksomhed til Danmarks største startup-summit, som afvikles i Operaen på Holmen den 20. september. Early bird-billetterne blev revet væk som til en pop-koncert.

Det nye team forventer at samle 1.700 mennesker fra det lokale og globale iværksættermiljø. Meget tyder derfor på, at de har fået sammensat et summit-program, som både tiltrækker kendte startup- og scaleup-ikoner, ildsjæle med innovative forretningsplaner, og mange andre mennesker med kompetencer på tværs af brancher og lande.

Non-profit organisationen TechBBQ er siden 2012 drevet af Trendsonline-stifter, Daniel Laursen og teamet bag startup-mediet. I februar i år besluttede han, at det var tid at overdrage startup-summittet til nye kompetente kræfter, nemlig Troels Jørgensen og Avnit Singh, som også er kræfterne bag Startup Borgen. De skal nu i samarbejde med en ny, stærk styregruppe …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere