På rekordtid har de nye kræfter bag non-profit organisationen, TechBBQ formået at tiltrække international opmærksomhed til Danmarks største startup-summit, som afvikles i Operaen på Holmen den 20. september. Early bird-billetterne blev revet væk som til en pop-koncert.

Det nye team forventer at samle 1.700 mennesker fra det lokale og globale iværksættermiljø. Meget tyder derfor på, at de har fået sammensat et summit-program, som både tiltrækker kendte startup- og scaleup-ikoner, ildsjæle med innovative forretningsplaner, og mange andre mennesker med kompetencer på tværs af brancher og lande.

Non-profit organisationen TechBBQ er siden 2012 drevet af Trendsonline-stifter, Daniel Laursen og teamet bag startup-mediet. I februar i år besluttede han, at det var tid at overdrage startup-summittet til nye kompetente kræfter, nemlig Troels Jørgensen og Avnit Singh, som også er kræfterne bag Startup Borgen. De skal nu i samarbejde med en ny, stærk styregruppe …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.