Er det OK at skabe forretning på døden? Det er i hvert kontroversielt, for er det i orden at udnytte andres ulykke til egen fortjeneste? På trods af dette etiske dilemma har en gruppe aarhusianske iværksættere besluttet sig for, at sidste rejse fremover skal fungere på markedsvilkår, præcis som alle produkter og services i dagens Danmark.

Det er en gruppe af erfarne iværksættere, der har stillet sig selv spørgsmålet om, hvordan de selv ville bestille en bisættelse eller en begravelse, og deres endelige svar så dagens lys mandag den 1. august. Her blev deres nye tilbudsportal http://www.begravelse.nu lanceret, som fungerer som en typisk tre-tilbuds-portal bare for begravelser og bisættelser.

”Vi vil gerne gøre op med den berøringsangst, der er i forhold til begravelser og bisættelser.”, fortæller Rasmus Hjulgaard og uddyber ”Som ansvarlig pårørende er du interesseret i at få den bedst mulige kvalitet til den rigtige pris, og netop med begravelser har …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.