Er det OK at skabe forretning på døden? Det er i hvert kontroversielt, for er det i orden at udnytte andres ulykke til egen fortjeneste? På trods af dette etiske dilemma har en gruppe aarhusianske iværksættere besluttet sig for, at sidste rejse fremover skal fungere på markedsvilkår, præcis som alle produkter og services i dagens Danmark.

Det er en gruppe af erfarne iværksættere, der har stillet sig selv spørgsmålet om, hvordan de selv ville bestille en bisættelse eller en begravelse, og deres endelige svar så dagens lys mandag den 1. august. Her blev deres nye tilbudsportal http://www.begravelse.nu lanceret, som fungerer som en typisk tre-tilbuds-portal bare for begravelser og bisættelser.

”Vi vil gerne gøre op med den berøringsangst, der er i forhold til begravelser og bisættelser.”, fortæller Rasmus Hjulgaard og uddyber ”Som ansvarlig pårørende er du interesseret i at få den bedst mulige kvalitet til den rigtige pris, og netop med begravelser har …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere