Flybilletter bliver bare billigere og billigere.

Det kan vi takke flere ting for. En er den lave oliepris, der lige nu bidrager til at sænke flyselskabernes største enkeltstående omkostning i forbindelse med driften af flyene. Men også søgemaskiner og den tilhørende gennemsigtighed skabt i branchen bidrager til at sænke priserne. Når du som kunde nemt kan søge og finde de billigste flybilletter, tvinges alle til at levere et bedre og billigere produkt for ikke at blive udkonkurreret.

I Danmark har portalen Billigeflybilletter.dk i løbet af et år ædt sig ind på en del af markedet. Indehaver Halfdan Timm fortæller om et femcifret antal månedlige besøgende på portalen, der leder efter flybilletter, hoteller og læser rejsebeskrivelser.

Portalen er netop blevet lanceret i en engelsk og en

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag