Vi, hos Novosight, har gravet os frem til 4 kompetencer, du i fremtiden ikke kan klare dig uden.

Hos Novosight, forsøger vi at holde os up-to-date på alle de nyeste trends inden for markedsføring og ledelse. Men det kan være svært, for vi bombarderes med information, og det kan hurtigt føles, som om vi løber rundt i det samme hamsterhjul uden rigtigt at komme nogen vegne… Jeg besluttede mig derfor for at gennemsøge internettet for gode ressourcer, så I ikke behøver. I denne artikel, har jeg sorteret al støjen fra samt fundet frem til en række brugbare links, så I kan klikke direkte videre til nye kompetencer.

Om det er C-level eller “menig mand på gulvet”, så er her 4 kompetencer, I ikke kan komme udenom:

Holistisk tilgang
Jeres fulde markedsføringsbillede indeholder mange forskellige tiltag og indsatser – både online og offline – og hvis ikke I vil risikere at give et rodet indtryk af virksomheden, og hvem I er, så må I have en holistisk tilgang. Det har lidt en tendens til at lyde som noget, man får i en helsekostforretning, men det betyder i bund og grund bare, at alle platforme, alle indsatser skal have en rød tråd og komplementere hinanden.
Sociale kompetencer
Som virksomhed, er I nødt til at kunne forstå det moderne menneske, og hvorfor det opfører sig, som det gør – så I kan optimere jeres markedsføring ud fra den viden. Tag fx et gratis online kursus i Nudging og adfærdsdesign. Her lærer I, hvordan I skaber adfærdsændringer (fx hvordan I genererer leads), som I kan tage at føle på.
Dataindsamling og-analysering
Big Data. I har hørt det før. Der er data på alt, og det er kun fjollet, hvis I ikke udnytter det. Det kan I gøre via forskellige Analytics og Insights på fx Facebook og YouTube. Især Google Analytics er et must på din hjemmeside. For at blive klogere på de forskellige værktøjer, så læs fx Kissmetrics Beginners Guide to Facebook Insights, YouTube Analytics basics og prøv et gratis Google Analytics-kursus.
Basic HTML
Programmører og udviklere er dyre! Og langt hen ad vejen, er der slet ingen grund til at hive dem ind. Der er flere gratis kurser på nettet, I kan tage, så I selv kan ændre direkte i kildekoden. Codecademy er gode til at gøre det legende let – og Coursera tilbyder også mange spændende kurser.

Det er heldigvis ikke så svært – eller dyrt! – så det er bare om at komme i gang!
God lærelyst!

PS. Jeg hjælper altid gerne med flere råd og ideer, bare skriv til jc@novosight.dk – helt uforpligtende!