Vi, hos Novosight, har gravet os frem til 4 kompetencer, du i fremtiden ikke kan klare dig uden. Hos Novosight, forsøger vi at holde os up-to-date på alle de nyeste trends inden for markedsføring og ledelse. Men det kan være svært, for vi bombarderes med information, og det kan hurtigt føles, som om vi løber rundt i det samme hamsterhjul uden rigtigt at komme nogen vegne… Jeg besluttede mig derfor for at gennemsøge internettet for gode ressourcer, så I ikke behøver. I denne artikel, har jeg sorteret al støjen fra samt fundet frem til en række brugbare links, så I kan klikke direkte videre til nye kompetencer. Om det er C-level eller “menig mand på gulvet”, så er her 4 kompetencer, I ikke kan komme udenom: Holistisk tilgang Jeres fulde markedsføringsbillede indeholder mange forskellige tiltag og indsatser – både online og offline – og hvis ikke I vil risikere at give et rodet indtryk af virksomheden, og hvem I er, så må I have en holistisk tilgang. Det har lidt en tendens til at lyde som noget, man får i en helsekostforretning, men det betyder i bund og grund bare, at alle platforme, alle indsatser skal have en rød tråd og komplementere hinanden. Sociale kompetencer Som virksomhed, er I nødt til at kunne forstå det moderne menneske, og hvorfor det opfører sig, som det gør – så I kan optimere jeres markedsføring ud fra den viden. Tag fx et gratis online kursus i Nudging og adfærdsdesign. Her lærer I, hvordan I skaber adfærdsændringer (fx hvordan I genererer leads), som I kan tage at føle på. Dataindsamling og-analysering Big Data. I har hørt det før. Der er data på alt, og det er kun fjollet, hvis I ikke udnytter det. Det kan I gøre via forskellige Analytics og Insights på fx


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind