Det store marked for sexlegetøj, der for alvor er eksploderet efter bøgerne og filmen ”50 shades of Grey”, har givet iværksættervirksomheden Scandia Trading ApS så meget vind i sejlene, at de nu går ind i Tyskland og har fået deres første investor ombord.

Sexlegetøj er hot! Den tid er for længst forbi, hvor sexlegetøj var noget især mænd købte i snuskede sidegadebutikker, hvor der også blev vist pornofilm i baglokalet.
I dag er markedet vendt og især henvendt til kvinder. Væk er de gamle plastikdildoer og de lumre salgssteder. I stedet er salget flyttet på nettet, hvor man kan se på de mange forskellige typer sexlegetøj i ro og mag og få indkøbet leveret direkte hjem til privaten.

Et marked med stor vækst
At sexlegetøj i dag er en stor forretning fandt den 26-årige, revisoruddannede Michael Peter Hansen fra Padborg hurtigt ud af, da han for efterhånden 4 år siden købte domænenavnet sexshop.dk af en bekendt. Fra en omsætning i starten på under …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere