Det store marked for sexlegetøj, der for alvor er eksploderet efter bøgerne og filmen ”50 shades of Grey”, har givet iværksættervirksomheden Scandia Trading ApS så meget vind i sejlene, at de nu går ind i Tyskland og har fået deres første investor ombord.

Sexlegetøj er hot! Den tid er for længst forbi, hvor sexlegetøj var noget især mænd købte i snuskede sidegadebutikker, hvor der også blev vist pornofilm i baglokalet.
I dag er markedet vendt og især henvendt til kvinder. Væk er de gamle plastikdildoer og de lumre salgssteder. I stedet er salget flyttet på nettet, hvor man kan se på de mange forskellige typer sexlegetøj i ro og mag og få indkøbet leveret direkte hjem til privaten.

Et marked med stor vækst
At sexlegetøj i dag er en stor forretning fandt den 26-årige, revisoruddannede Michael Peter Hansen fra Padborg hurtigt ud af, da han for efterhånden 4 år siden købte domænenavnet sexshop.dk af en bekendt. Fra en omsætning i starten på under …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.