IMG_2771

Yonabo er netop blevet Danmarks største ejendomsmæglerportal

Efter lang ventetid fra boligsælgere og ejendomsmæglere, har Yonabo nu løftet sløret for opgraderingen til Yonabo 2.

Hensigten med Yonabo 1 var at danne et overblik samt forståelse for boligejernes behov. Det store spørgsmål her var, hvad skal der til for at skabe et nemmere boligmarked for boligejerne, når de skal vælge ejendomsmægler? Er det alene indhentning af tilbud, se bedømmelser, eller er der andre informationer, som er af større betydning for boligejerne? Dette er nogle de spørgsmål Yonabo har stillet sine brugere.

”Man må sige at vi har Dannmarks bedste brugere med alt den feedback vi modtaget, det har været fantastisk og nu kan brugerne se resultaterne af deres ønsker. Mange af brugernes ønsker er kommet med i den opdateret version af Yonabo,” fortæller Jesper Enger-Rasmussen, CEO hos Yonabo.

Den største ændring ved Yonabo 2 er, at det er lavet om til en åben ejendomsmæglerportal, hvor over 1.400 danske ejendomsmæglere er samlet ét sted. Og det tal vokser støt for hver dag. Det betyder, at Yonabo nu er Danmarks største ejendomsmæglerportal, hvor man som boligejer kan finde værdifuld information omkring den enkelte ejendomsmægler. Ejendomsmæglerne har hver især en profilside, hvorfra man som boligejer kan finde informationer, se bedømmelser og meget mere på en let og overskuelig måde.

”Brugerne kan blot surfe rundt på Yonabo for at finde informationer omkring ejendomsmæglerne, de behøver ikke at oprette sig. Hvem vil ikke bruge 2 sekunder på at finde brugbar information til noget så vigtigt som deres boligsalg eller boligkøb,” siger Allan Hansen, CTO i Yonabo.

Til at understøtte og markere Yonabo 2 har portalen fået et mere moderne og forenklet design, som gør det nemmere for brugerne at agere på siden. Ændringen af designet og måden at agere rundt på, ventes at få stor betydning for den kommende aktivitet på portalen.
Yonabo 2 er nu live og kan ses her Yonabo.dk, ligesom oprettelse af anbefalinger kan gives fra ejendomsmæglernes tidligere og nuværende kunder.

Del indlægget