Mangler du et ekstra skub til salget i din webshop? Så opret rabatkoder til din webshop! Jeg anbefaler altid webshops til at oprette rabatkoder og indsætte dem på rabatkodehjemmesider som f.eks www.saleduck.dk eller lign. Rabatkoder får forbrugerne til at shoppe mere og er med til at give det sidste skub i købsprocessen. Du får faste kunder til at købe mere ved at tilbyde dem eksklusive koder i dit nyhedsbrev – det giver dem en ekstra værdi som kunde og ofte får dem til at vende tilbage.

Husk også at skifte rabatkoderne ud jævnligt ved at lave tilbudskampagner, således at koderne ikke er tilgængeligt for alle og giver grundlag for kunder til at holde øje med din webshop for at få gode rabatkoder. Rabatkoderne får ofte forbrugerne til at købe flere produkter end de havde sat sig for, da de bliver eksponeret for flere varer og tilbud i den gældende webshop. Derfor er rabatkoder et stærkt markedsføringsmiddel til at trække kunder.

Ekstra eksponering online med rabatkoder

Som nævnt ovenfor, anbefales det at indsætte rabatkoder på rabatkode-hjemmesider. Da det udover mere salg også giver ekstra eksponering online. Ved at at have rabatkoder på diverse rabatkode-hjemmesider er du også sikker på, at nå ud til flere kunder på rabatkode-hjemmesidernes nyhedsbreve, feeds på sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Hundredvis af mennesker besøger rabatkodehjemmesider hver dag, for at finde koder til store og små online butikker. Indgå et samarbejde med disse hjemmesider, da det kan skabe store fordele for din webshop. For erhvervsdrivende, er det en hurtig og effektiv måde at markedsføre sig selv. Det kan løbe op i høje omkostninger ved at købe ads kampagner hos Google eller Facebook, men med rabatkoder når du ud til flere kunder online.