Kære iværksættere, Vi er to kandidatstuderende på CBS, der skriver vores afhandling om, hvordan man kan optimere det danske økosystem for jer, iværksættere og jeres virksomheder. Vi har i den forbindelse udarbejdet en undersøgelse, hvis formål er at afdække hvilke barrierer I møder og hvad der er vigtigst for jeres virksomheds fremtidige vækst. Uden jeres indsigt, er det umuligt at afdække emnet og komme med konkrete løsningsforslag, til at forbedre forhold og muligheder for iværksættere i Danmark. Her er et link til spørgeskemaet: https://da.surveymonkey.com/s/DXCSVQS Brug venligst de omtrent 3 minutter den tager at udfylde – besvarelsen er anonym. På forhånd mange tak for jeres hjælp! Anders & Thorbjørn


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind