Hvis du skal tjene penge på affiliate marketing, er der grundlæggende to forudsætninger, der skal være opfyldt for at du tjener penge på dine besøgende. Den ene forudsætning er, at dit affiliate-site konverterer de besøgende over på en shop – den anden forudsætning er at de besøgende konverterer på shoppen. Det sidste har du som menig affiliate ikke indflydelse på. Men du kan gøre flere ting ved den første. Her vil jeg komme med et af de tips, drengene bag Billigtbredbåndguide.dk har brugt til at øge antallet af konverteringer fra deres affiliate-links til forskellige internetudbydere. Tricket er noget så simpelt som at sætte lidt ventetid og en bestil-nu-besked på. Du kender det fra Pricerunner Hvis du trykker på et link fra Pricerunner får du en venteskærm hvor der står, at du nu bliver ført videre til den bedste pris. Samtidigt bliver du takket for at bruge siden. Det er grundlæggende samme mekanisme, der nu benyttes til at konvertere flere bredbåndskunder. Trykker du på et affiliate-link fra siden, får du en tak-besked og du får at vide, du bliver ført videre til den bedste internetforbindelse for dig (det er nemlig ikke nødvendigvis også den billigste, da hastighed koster). Ud fra et psykologisk aspekt bliver brugeren bekræftet i, at han har truffet det rigtige valg – og er derved mere sandsynlig til at konvertere endeligt. Flysøgemaskiner er kendt for med vilje at indsætte forsinkelse, når de skal vise søgeresultater – vi regner som brugere nemlig med at resultaterne er bedre, hvis vi skal vente lidt på at få dem serveret. De stærke servere kan udregne resultatet på ingen tid, men får vi lov til at vente er det mere sandsynligt, at vi tror på, at den billigste flypris er fundet og derved også konverterer.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind