Flere og flere danske iværksættere får interesse for affiliate marketing og har et ønske om at skabe en passiv indkomst. Alle kan i princippet lave en affiliate hjemmeside, men det er kun de dygtigste, som formår at skabe en passiv indkomst hver måned. Mit navn er Martin, og jeg har opnået meget succes med affiliate marketing. Jeg har i skrivende stund drevet mere end 20 affiliate sider de seneste 6 år og har formået at skabe en god, passiv indkomst og tilmed solgt en række affiliate sider. I dag driver jeg bl.a. i6pris.dk, hvor jeg foreløbigt har genereret mange hundrede leads til de største teleselskaber i Danmark. I artiklen vil du kunne få glæde af en simpel, men brugbar tjekliste til et nyt affiliate website. Det er den tjekliste, som jeg selv anvender og har haft stor succes med. Valg af emne Først og fremmest bør du finde et relevant emne for dit affiliate website. Her er det vigtigt, at du både har fokus på personlige interesserer og samtidig tænker over, hvilke indtjeningsmuligheder der findes for det ønskede emne. Vælg en niche som du selv har interesse i Vælg en niche med et vis antal søgninger hver måned (anvend Google KeywordPlanner til at undersøge antal månedlige søgninger samt konkurrence) Vælg en niche hvor der findes relevante affiliate programmer (du skal sikre dig, at der er et indtjeningsgrundlag). Køb af domæne og webhotel Når du har fået emnet på plads, kan du købe webhotel og domæne. Hos Unoeuro og Webdomain har du mulighed for at købe et webhotel med en tilstrækkelig stor harddisk til en overkommelig pris. Herefter skal du købe et domænenavn til din nye affiliate side. Et godt domænenavn skal være kort, nemt at huske og samtidig have en vis relevans i forhold sidens emne. Hos de fleste webhoteller er det muligt at foretage en one-click-installation, hvor du f.eks. kan installere wordpress. Skriv godt indhold og byg links Når du har fået alt det praktiske på plads, skal du til at skrive en masse godt indhold til siden. Her ligger udfordringen i at skrive gode og informative artikler og tekster, som skal være rettet imod både læsere og søgemaskinerne. Google straffer i høj grad sider med tyndt indhold, så det er vigtigt at skrive lange og ikke mindst brugbare artikler. Derudover skal du i gang med linkbuilding, hvor du kan bygge links fra profilsider, gæsteartikler, nyhedssider (PR), forumindlæg og meget mere.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind