En ny webshop uden en stor mailliste eller etablerede rangeringer i de organiske søgeord kan være svær at sparke i gang.

Det ved Søren Skriver alt om – han har gjort det flere gange med bl.a. USBShoppen.dk og e-kostumer.dk, men han har til gengæld også solgt flere shops til større beløb.

Lige nu er han i gang med Bekko.dk, hvorfra der sælges bl.a. gulvlamper og anden belysning til de lidt mere kvalitetsbevidste danskere.

Søren har startet en webshop før og ved, hvad der skal til. Her kommer han med 2 gode tips til, hvordan du med en ny webshop kan sparke den i gang:

Brug bloggere!

På Facebook er der forskellige netværk fra bloggere, der gerne vil skrive om din shop på deres blog med at få nogle gratis varer. Det fungerer både med USB-sticks, bikinier og nu også lamper. Søg eller spørg inde i UngIværk for at finde de præcise grupper.

Tilbyd her at du sender et par af dine varer ud til udvalgte bloggere mod at de skriver et ærligt indlæg om dem på bloggen.

Du kommer ud til deres publikum for prisen på en vare – ofte får du også et fint link med i købet.
Samlet set en meget fin handel. 🙂

Brug affiliate marketing!

Sælgere ansat 100 % på provision, du kan opsige fra den ene dag til den anden.
Lyder det ikke som en meget god handel?

Ved at signe up hos Partner-ads.com (dem bruger jeg, men der findes også andre netværk) kan du tilbyde procenter af salg leveret til dem, der kan skaffe det. Jeg tilbyder lige nu 16 % på Bekko.dks affliiate program og det har fået flere til fra den ene dag til den anden at sende konverterende trafik direkte til min shop.

Bloggere og affiliate marketing er nemt og hurtigt at sætte op – du kan gøre det på 2 timer i eftermiddag, hvis du starter NU!