Nogle af dine kunder vil gerne betale med Dankort her og nu. Andre vil gerne betale med Paypal. En helt tredje gruppe vil gerne betale lidt ekstra for at få deres varer på kredit, og det kan lade sig gøre med Viabill.

Eller sagt på en anden måde:

Hvis du giver dine brugere flere måder at betale på, appellerer du også til flere kundegrupper!

Jeg har Duftladen.dk, hvor jeg bl.a. sælger Christian Dior parfume. Jeg sælger flere parfumer, hvis jeg tilbyder mine potentielle kunder flere måder at betale på.

Da jeg lagde Viabill på min webshop, fik jeg flere konverteringer. Et par af de, der ville have betalt med det samme røg over på Viabill i stedet, og det er selvfølgeligt lidt irriterende. Likviditetsmæssigt er det en udfordring hvis “for mange” kunder gør det. Men en gruppe der tidligere ikke ville konvertere, røg nu på shoppen og konverterede alligevel.

Jeg tilbyder derfor også betaling med både almindelige kreditkort og med Paypal, hvis det ønskes af mine brugere. Jeg har endog overvejet at sætte almindelig netbankbetaling på, men er bange for, om det vil sænke min konverteringsrate fordi det forvirrer.

Uanset hvad – giv flere måder at betale på. Det giver flere kunder!