Jonas-Lasse

Succesfuld velgørenhedsauktion indgår samarbejde med Lauritz.com

I denne uge har Movember Auction kunnet løfte sløret for en ny samarbejdspartner, nemlig det kendte auktionshus Lauritz.com, der i november skal afholde dette års online auktion til fordel for prostata- og testikelkræft.
Med en indsamling på 100.718 kr. i november 2014 er ambitionsniveauet og forventningerne hos Movember Auction steget markant for dette års indsamling. Dette skyldes at velgørenhedsauktionen indenfor de seneste måneder har foretaget mange nye tiltag og sat nye ting i søen. Medarbejderstaben er blevet udvidet på områder som markedsføring, jura og HR og samtidig er der blevet tilføjet en praktikant til holdet bag sidste års succesfulde velgørenhedsauktion. Derudover er Movember Auction flyttet til nye kontorlokaler på Navitas ved havnefronten i Aarhus og ikke mindst er der indgået et nyt samarbejde med det anerkendte auktionshus Lauritz.com.
”Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes for Movember Auction at indgå et samarbejde med et så stærkt og anerkendt auktionshus som Lauritz.com. Med mange flere hænder og nye skarpe profiler på holdet, ser vi frem til et spændende år, hvor overliggeren for indsamlingen mod prostata- og testikelkræft er sat højere end nogensinde før”, udtaler Sune Dalsgaard Jørgensen, Marketing Manager for Movember Auction.
Velgørenhedsauktionen giver virksomheder mulighed for at donere sit produkt eller service til Movember Auction, for på den måde at støtte op om kampen mod prostata- og testikelkræft. Auktionen vil foregå online på Lauritz.com og vil blive skudt i gang d. 1. november, hvor man kan kombinere sine julegaveindkøb med en donation i den gode sags tjeneste.
Læs mere på Movember Auctions Facebook-side: https://www.facebook.com/movemberauction.

Del indlægget