Kom forbi til en aften i iværksætteriets ånd og hør hvordan serie-iværksætterne Mads Peter Veiby, Matias Møl Dalsgaard og Danny K. Malkowski giver deres bud på, hvordan vi gør Danmark til en bedre iværksætter-nation.

Prisen er 195 kr., som inkluderer én velkomstdrink, tapas-anretning og halv pris i baren under hele arrangementet! Billetter kan købes her:

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=68bf9a1dca

Mads Peter Veiby er medstifter af bl.a. M1, SpilNU og PARKPARK. I December 2009 solgte Mads teleselskabet M1 til Telmore i TDC Koncernen og har siden da investeret i flere forskellige virksomheder og projekter, herunder det danske urprojekt Leikr.

Matias Møl Dalsgaard er CEO og Co-founder i GoMore, Danmarks førende platform for samkørsel og privat biludlejning, hvor mere end 200.000 medlemmer mødes på gomore.dk for at arrangere billig, sjov og miljøvenlig transport.

Danny K. Malkowski er serie-iværksætter med 2 software start-ups, Apiosoft og Sepior, og desuden folketingskandidat i Københavns Storkreds for Liberal Alliance. Tidligere har han været ansat hos Haldor Topsøe A/S i 5 år, herunder 2 år i Mellemøsten.

PROGRAM
18:00 – Velkomst & oplæg ved Danny K. Malkowski
19:00 – Oplæg ved Mads Peter Veiby
20:00 – Oplæg ved Matias Møl Dalsgaard

Arrangementet varer til kl. 21, hvorefter dørene åbnes for alle. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Danny K. Malkowski’s valgkamp.