Debitoor_crowd

Nu kan alle lave regnskab

Et professionelt udført regnskab er afgørende for en virksomheds succes. Alligevel synes en relativ stor procentdel af iværksættere, at regnskab er et nødvendigt onde og ofte en hindring for at starte en ny virksomhed.

Når man tænker på den undersøgelse, som SKAT netop har lavet, er det måske ikke så sært. Den peger nemlig på, at omkring 40% af enkeltmandsvirksomhederne bruger en form for regneark til at bogføre med, og 17% bruger pen og papir. Disse tal er jo næsten ikke til at tro, når vi befinder os i en tidsalder, hvor næsten alle husstande har en computer og internetforbindelse.

I 2013 skabte e-conomic næste generation af regnskabssoftware ved at tage udgangspunkt i de mange iværksættere, der ikke kender noget til at lave regnskab på forhånd, og som skal holde omkostningerne nede.

Sådan opstod fakturerings- og regnskabsprogrammet Debitoor.

Debitoor er simpelt regnskab for freelanceren eller den lille virksomhed
I dag bruger over 300.000 mennesker verden over Debitoor som deres online regnskabsprogram. Debitoor bruges i mere end 30 lande. Du kan møde nogle af vores brugere på Debitoors Youtube-kanal.

Debitoor er et gratis regnskabsprogram til dig, der er freelancer eller en lille virksomhed. Det giver dig mulighed for at styre dine kunder, oprette tilbud og udstede fakturaer på en meget intuitiv måde.

Vi har fanget essensen af Debitoor i denne video om en skægdesigner.

Du er med til at forme regnskabsprogrammet
Her er nogle af de vigtigste principper, vi har fulgt i udviklingen af fakturerings- og regnskabsprogrammet Debitoor.

  • Tilgængelighed: Vi stiller ingen spørgsmål – bare log ind, så er du kørende.
  • Lærerigt: Vi har struktureret programmet, så du lærer lidt om regnskab undervejs.
  • Brugerdrevet udvikling: Du kan give dine kommentarer om programmet i et åbent forum, hvor du kan give feedback og foreslå nye funktioner, stemme på din egen eller andres idéer og dermed påvirke den videre udvikling af softwaren.
  • Mulighed for samarbejde: Du kan dele dine data med din revisor.

 

Bygget i ny teknologi og ny tankegang
Vi havde også det privilegium at bygge produktet med den teknologi, der var til rådighed i 2013, hvilket giver dig et pålideligt program, som vi optimerer i et hurtigt tempo. Debitoors moderne arkitektur sikrer også, at det er meget let at oprette forbindelse til andre populære cloud-tjenester.

I Debitoor sætter vi os i dit sted i stedet for at hænge i traditionerne.

Del indlægget