billede_lærke-480x640

12 årig pige udgiver børnebog

Lærke Rosenkrands på 12 år har skrevet og illustreret historien ‘En mand og hans Skilde’. Det er denne historie, som nu er udgivet som børnebog.
At udgive en bog som 12 årig er specielt i sig selv. Men Lærkes historie er faktisk helt unik, da hun hver dag skal kæmpe en daglig kamp med de udfordringer som hendes autisme giver hende.
Det er Lærkes far, Thomas Rosenkrands, der har udgivet bogen, men det er 12 årige Lærke, der har både tegnet, digtet og skrevet. De 2 har fået en grafiker til at sætte bogen flot op og har i første omgang fået trykt 50 eksemplarer.
Og selvom der er en god forhåndsinteresse, og de har solgt de første eksemplarer, så har det aldrig været meningen at sælge mange bøger.
‘Jeg har en ambition om at kunne hjælpe mennesker som min datter med at realisere drømmen om at blive forfatter. Jeg håber derfor, at Lærkes historie kan være med til at inspirere andre til at kaste sig ud i forfattergerningen. Og jeg er sikker på, at der findes sponsorer, som har en interesse i at hjælpe med at gøre en stor og positiv forskel for mennesker, der har det svært.
Thomas Rosenkrands fortæller, at det både som sponsor og selvfølgelig især som far har været helt fantastisk at mærke Lærkes stolthed over det flotte resultat.

Del indlægget