I Firtal Web sender vi på tværs af vores butikker omkring 100.000 pakker om året. Det er mange pakker – rigtigt mange pakker. De kommer fra vores webshops som fx Made4men.dk, Helsebixen.dk og Menscare.dk. Men det at vi sender så mange giver os også en stor logistisk fordel, da vi har mulighed for at køre med meget lave priser på fragt og et gennemarbejdet pakkesystem, hvor flere webshops lagre er slået sammen i en stor hal i Risskov tæt på Aarhus. Her kommer vi med tre gode tips til, hvordan du som webshop også kan opnå et stort og effektivt lager: Slå lager sammen med din webshop En forudsætning for at kunne vokse er, at dit lager er bundet sammen med din webshop med en ERP-løsning. Det betyder, at hvis den sidste af en given vare bliver udsolgt kan den ikke bestilles igen. Du slipper for sure kunder og bliver automatisk noteret om, hvilke produkter du har behov for at bestille flere af hos din leverandør. Hav et team af ansatte til at pakke Der er flere fordele med at køre med studerende og ungarbejdere til at pakke dine pakker. For det første er de naturligvis billige. Men derudover er der også en fleksibilitet at hente ved at have flere af dem. Hvis en er syg eller har eksamen, kan de andre bare træde til og den fleksibilitet har du bare ikke, hvis du blot har en enkelt person ansat til at pakke. Hvis han er syg har I et problem. Sørg derfor for at have et helt hold klar, der ved hjælp af fx Planday som værktøj selv kan planlægge hvem der er på arbejde en given dag. Forhandl priser med din leverandør Uanset om du bruger Bring, GLS, Post Danmark eller en helt fjerde person til dine pakker skal du huske, at der er tale om en professionel virksomhed som dig. Og med en professionel virksomhed er der mange penge at hente ved at forhandle dine priser. Dine forhandlingsevner afhænger af en ting – hvor mange pakker du sender. Overvej derfor at slå lager sammen med en konkullega i starten for sammen at spare flere penge på fragten i jeres respektive shops. Flere tips følger snart!


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind