Direktør for Lasertryk, Anders Grønborg, har hen over jul og nytår skrevet seks spændende indlæg til Crowdnews, hvor han fortæller om sit liv som iværksætter. Læs sjette indlæg her:

Kan du fortælle om din arbejdsdag?
Jeg sætter utrolig meget pris på min udfordrende og varierende arbejdsdag. Lige som så mange andre, er det jo en stor del af mit liv, som jeg tilbringer på arbejdspladsen. Jeg har lige tjekket, og jeg kan se, at de seneste tre mails jeg har svaret på, har handlet om strategi for vores produktionsdirektør, valg af øltype til et firmaevent og interview med TV2 Øst, ganske varierende. Skulle jeg vælge imellem to job, hvor det ene havde god løn og det andet havde variation og udfordringer, ved jeg godt, hvad jeg ville vælge. Jeg har dyb respekt for fx vagtfolk, som kan stå hele dagen og passe på en smykkebutik, men det kunne jeg bare ikke. Jeg begynder at kede mig efter ca. tre minutter. Og nej, man finder ikke kun varierende og udfordrende arbejdsdage i såkaldte ”topstillinger”. Jeg kan nemt forestille mig, at der må være mange fede ting ved at være leder af den lokale ungdomsklub eller køre for Falck.

Hvad betragter du som et succesfuldt liv?
Ja, det er jo selvsagt meget individuelt, men en fed øvelse, som jeg arbejder med, går ud på at lave et lagkagediagram over hvad DU betragter som et succesfuldt liv. Altså et lagkage-diagram over hvordan DU mener, at din tid og fokus bør fordeles i dit eget optimale setup. Det kan være, at jeg synes, at min succeslagkage skal inddeles i fem lige store stykker, hvor der skal stå familie, venner, kone/kæreste, firma og personlig udvikling/velvære. Når jeg har inddelt mit lagkagediagram, kan jeg én gang i kvartalet kigge på lagkagen og give mig selv karakter og se, om der er områder, der bør have mere af min fokus. En professionel sportsmand vil måske synes, at sporten skal udgøre halvdelen af lagkagen, ligesom børnefamilier nok vil afsætte en stor del af kagen til børnene. Det er helt op til den enkelte.

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell er mændene bag en af landets største vækstsucceser, nemlig trykkeriet LaserTryk.dk. Virksomheden har i dag 200 medarbejdere, omsætningen har rundet en kvart mia. og tryksagerne afsættes på fem markeder under ti forskellige brands.

Pst. Har du læst de andre indlæg af Anders Grønborg?

Del 1: Start med en partner: http://www.crowdnews.dk/?p=834

Del 2: Gode råd: http://www.crowdnews.dk/?p=835

Del 3: Økonomisk Frihed: http://www.crowdnews.dk/?p=836

Del 4: Om at satse: http://www.crowdnews.dk/?p=837

Del 5: Succes I: http://www.crowdnews.dk/?p=838

Del 6: Succes II: http://www.crowdnews.dk/?p=839