Del 5 af 6
Direktør for Lasertryk, Anders Grønborg, har hen over jul og nytår skrevet seks spændende indlæg til Crowdnews, hvor han fortæller om sit liv som iværksætter. Læs femte indlæg her:

Hvor stor en rolle spiller det for dig at have succes?
Det er svært at svare på, hvor stor en rolle det spiller for mig at have succes, da jeg jo aldrig rigtig har prøvet det modsatte, altså fiaskoen…7, 9, 13. Det spiller naturligvis en rolle i hverdagen, at have succes med det man laver, igen det med successmilet. Det giver liiiige den ekstra energi.

Hvornår er du din succes værdig?
Jeg prøver altid at minde mig selv om, at det er når tingene er bøvlede eller der er modstand, at “det er NU, at du tjener dine penge, det er NU du gør dig fortjent til succesen “, altså når jeg kaster mig ud i små kampe, som forbedrer virksomheden, men som ikke er tvingende nødvendige for driften. Det nemmeste er at være ligeglad, men så er jeg en vedligeholder og ikke en udvikler, og den dag, at vi i ledelsen blot vedligeholder virksomheden, er nok den dag, at der skal kigges efter en ny ledelse.

Hvilket ansvar følger der med succes?
Jeg synes, at det er fedt at opleve, hvordan hverken Esben eller jeg er blevet magelige efter at vores virksomhed er blevet til en koncern med flere hundrede ansatte. Vi har stadig lige så mange arbejdstimer som i gamle dage og vi har stadig lige så mange skæve idéer, som da vi startede for 15 år siden. Vi er opmærksomme på, at vi har et specielt job med et stort ansvar, ikke kun over for os selv, vi skal skam nok klare os, men over for medarbejderne.

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell er mændene bag en af landets største vækstsucceser, nemlig trykkeriet LaserTryk.dk. Virksomheden har i dag 200 medarbejdere, omsætningen har rundet en kvart mia. og tryksagerne afsættes på fem markeder under ti forskellige brands.

Pst. Har du læst de andre indlæg af Anders Grønborg?

Del 1: Start med en partner: http://www.crowdnews.dk/?p=834

Del 2: Gode råd: http://www.crowdnews.dk/?p=835

Del 3: Økonomisk Frihed: http://www.crowdnews.dk/?p=836

Del 4: Om at satse: http://www.crowdnews.dk/?p=837

Del 5: Succes I: http://www.crowdnews.dk/?p=838

Del 6: Succes II: http://www.crowdnews.dk/?p=839