Ejer/styrer du en webshop, hjemmeside eller et produkt? Så er denne artikel lige noget for dig. Du har sikkert prøvet at markedsføre dit produkt på Facebook og nok også Google adwords. Men vidste du godt, at du kan få en masse besøgende via Youtube? Her snakker vi ikke om Youtube annonceringer – det her koster kun et par produkter og porto. Ude i youtube-verdenen findes der tusindvis af såkaldte “youtuber” (folk der jævnligt laver videoer med en stor seer gruppe). De fleste af disse youtuber, har intet imod at lave en video om din webshop eller produkt, det kræver bare at de får et gratis produkt for det. Med disse videoer kan du ramme tusinder og forhåbentlig også et par nye kunder, hvis ikke en del. Sådan gør du: Kontakter en youtuber der passer til din målgruppe (via søgning eller anbefalinger af andre youtuber). Husk at mind youtuberen om, at der skal linkes til din shop i beskrivelsen, så folk kan finde din shop. Det giver samtidig også linkbuilding. Send et par produkter til youtuberen – nogle gange ønsker youtuberen nogen bestemte produkter. Nyd videoen og de besøgende. Prøv det af, i værste fald mister du et par produkter. 🙂 Venlig hilsen Simon Nygård fra http://www.onkelbillig.dk/


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind