Den 1. januar 2015 trådte en ny ejendomsmæglerlov i kraft. “Lov om fast ejendom” blev ændret fordi den tidligere lov efterhånden var et kludetæppe er revideringer og tilføjelser. Og fordi, at der var behov for at sætte streg under, at ejendomsmægleren som er sælgers mægler udelukkende repræsenterer sælgers interesse. Dermed understreges det, at sælgers mægler IKKE må rådgive boligkøberen. Dette er en af bevæggrundene for, at der øjnes et nyt, uopdyrket marked – nemlig markedet for købermæglere! En købermægler går ind som købers mand og rådgiver denne og sikrer at bolighandlen bliver tryg og sikker for køber og at købers interesser varetages 110 %. Hos KØBERSMÆGLER.DK fungerer vi som købermægler i hele boligkøb-processen fra start til slut. Vi varetager også berigtigelsen af handlen og udarbejder skøde/tinglyser og dermed sparer man udgiften til en boligadvokat og skødeskriver ved siden af. En af vores absolut stærke sider og fordele ift. fx boligadvokater er, at vi kommer fra en baggrund som ejendomsmæglere og dermed kender sælgers side indgående, kender faldgruberne og kender markedet og mekanismerne. Vi har derfor de rette kompetencer i forhold til at forhandle et optimalt prisnedslag for vores kunder og i det hele taget stille dem bedst muligt med hensyn til vilkår og betingelser for overtagelsen. Vi har eksisteret siden september 2014 og vi har gennemsnitligt opnået prisafslag for vores kunder på 10,4 % (til og med december 2014). Til sammenligning ligger landsgennemsnittet for prisnedslag på ca. 2,5 % og lidt lavere i hovedstadsområdet, som er vores primære fokusområde. I langt de fleste tilfælde vil vi spare vores kunder for penge! Årsagen er, at det prisnedslag og de vilkår vi kan forhandle sparer vores kunder langt flere penge end vores service koster. I et marked hvor flere og flere salg bliver markedsført og gennemført af sælgeren selv, som fx Boligas


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind