fire-326479_640

Jyske varmepumpeinstallatører har taget hele Danmark som deres marked

Bor du på Fyn eller Sjælland og har du behov for at få installeret en varmepumpe? I så fald kan det i mange tilfælde bedst betale sig at finde en installatør fra Jylland, da han er bedst til prisen og muligheden for at spare penge er stor.

Jyske varmepumpeinstallatører har taget hele Danmark som deres marked. Det har de af den simple grund, at de ganske enkelt er billigere at bruge og derfor er foretrukket i forhold til lokale installatører, der er meget dyrere.

Behovet er der: Mange danskere investerer i vedvarende energi
Det er bestemt ikke overraskende, at flere og flere jyske installatører af varmepumpe vælger at køre til Fyn og Sjælland. Behovet for at spare penge på varmeregningen og få et mere et energivenligt hus stiger og stiger – og det er noget som varmepumpeinstallatørerne og forhandlere nyder godt af.

Ejeren af Varmepumpe-guide.dk fortæller, at han i løbet af de sidste halve år har oplevet en kraftig stigning af besøgstallet, hvilket vidner om, at flere og flere danskere overvejer at bruge penge på en varmepumpe med henblik på at minimere varmeregningen.

De større firmaer er tit og ofte skarpere på prisen end de lokale
En af de helt store grunde til, at de jyske varmepumpeinstallatører har taget hele Danmark som deres arbejdsplads skyldes, at de tit og ofte er billigere på prisen end de lokale.

Det vil sige, at Hr. og Fru. Jensen som bor i Køge kan spare mange penge ved at vælge en installatør, der kommer fra Vejle eller lignende. Dette er en stor fordel for Hr. og Fru. Jensen og installatøren fra Vejle, men en meget stor ulempe for installatøren fra Køge, der som modreaktion er nødt til at sænke prisen, hvis han altså gerne vil have nogle flere lokale kunder.

Bliver markedet udvidet til at omfatte hele Skandinavien?
Allerede nu bliver der spekuleret meget i om de danske varmepumpeinstallatører kunne finde på at udvide deres forretning til også at omfatte installationer og service i lande som Norge og Sverige?

Der er ikke nogen tvivl om, at behovet for vedvarende energi er der og i fremtiden vil blive større. Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at nogle af de danske installatører af varmepumper vil udvide deres forretning til resten af Skandinavien – givet at det kan betale sig for dem.

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk