axentric-forside

Overblik over det danske lampemarked

Alt for længe har det været umuligt at danne sig et overblik over, hvad designerlamper koster. For selvom der er mange lamper, der ser ud til at koste det samme alle steder, så er der bestemt også mange modeller, hvor priserne varierer en hel del fra butik til butik.

For at hjælpe folk med at købe de helt rigtige lamper til hjemmet, så har jeg startet Axentric.com. En platform, hvor det er muligt at sammenligne priser på tusindvis af forskellige lamper fra en masse kendte designere.

Dagligt indsamler min robot priser fra over 40 butikker, så siden hele tiden er opdateret. På den måde kan folk bruge min side til hurtigt at se præcis, hvor de skal købe deres lamper, hvis de vil have dem så billigt som muligt.

For at gøre siden så brugbar som muligt, så indsamler robotten ikke kun priser fra butikker i Danmark. Den indsamler også priser fra en del butikker rundt omkring i Europa, da mange lamper ofte er billigere i butikker, der er placeret i andre lande end Danmark.

Om folk så vil købe deres lampe i udlandet eller ej, må de selv bestemme. Jeg vil bare gerne skabe det fulde overblik, så jeg kan gøre siden så brugbar som muligt og derved hjælpe folk bedst muligt.

Allerede nu er siden kørt i stilling til at hjælpe folk udenfor Danmark. Så når alting fungerer 100 procent til det danske marked, så er det planen at rykke videre og begynde at hjælpe folk i resten af Norden med at finde de helt rigtige lamper til de bedst mulige priser.

Del indlægget