Skærmbillede-2014-12-03-14.52.151

Nu skal de studerende lære iværksætteri!

Dansk Startup Økosystem slår sig sammen med dansk universitet for at lære danske studerende kunsten ”Iværksætteri”. Michael Bodekær, der bl.a. står bag det årlige iværksætter event Project Getaway for etablerede iværksættere, er nu klar til at undervise i Entrepreneurship på Bali.

Selvom vilkårene for iværksættere i Danmark bliver bedre for hver måned, er der stadig mange udfordringer for de danskere, der ønsker at springe ud i det som iværksættere. Til trods for at skoler som CBS og CPH Business i dag underviser i Innovation og Entrepreneurship, står de studerende på bar bund, fordi de mangler praktisk og international erfaring. Samtidig har mange danske startups ikke ressourcerne til at tage praktikanter ind.

Det er Livit Ecosystem og CPH Business nu gået sammen om at rode bod på. Livit er et danskejet Tech Startup Økosystem med base på Bali. Livit har mere end 16 startups bag sig og lancerer nu deres nye Elite Student Program i samarbejde med CPH Business.

”Iværksætteri er ikke noget man kan lære i skolerne. Det er noget, man skal ud og afprøve i praksis. Med dette nye Elite Student Program får de studerende mulighed for at stifte bekendtskab med flere forskellige startups i forskellige faser af startup-cyklussen. Her får de studerende den praktiske erfaring, som måske giver dem blod på tanden og får dem til at springe ud i det og forfølge deres iværksætterdrømme”. Michael Bodekær, Founder Livit Ecosystem

Samarbejdet er fokuseret på at give de studerende praktisk og international erfaring med iværksætterverdenen, og vil samtidig hjælpe med at give det iværksætter- og startup-netværk, som kan få vital betydning for deres succes fremadrettet. Et praktikophold giver de studerende praktisk erfaring, der kan styrke deres selvtillid og den iværksætter, som de forhåbentlig har i maven.

Det er målsætningen at optage fire studerende i år og kunne invitere seks-ti studerende til Bali to gange om året fremadrettet. På sigt vil programmet udvides til andre lande – bl.a. er Livit i dialog med Singapore. Livit hjælper de studerende med alt fra VISA til bolig og transport, og de studerende vil blive en del af deres Co-living og Co-working Community på Bali; Livit Spaces.

Du kan ansøge om en plads i programmet her og se præsentationen af programmet her.

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk