Virksomheden Social Care er i gang med et dansk rekordforsøg på låne-crowdfundingplatformen Lendino. Virksomheden forsøger lige nu at rejse 1,9 millioner kroner til åbningen af nye afdelinger og et virksomhedsopkøb. Lykkes det at rejse pengene, vil det være første gang, at ganske almindelige mennesker finansierer så stort et beløb via en dansk crowdfundingplatform.

Administrerende direktør for Lendino, Asger Trier Bing, forklarer om rekordforsøget:

“Danske virksomheder har opnået finansiering i samme størrelsesorden via udenlandske platforme, men det her vil være første gang, at det lykkes at samle så stort et beløb via en dansk platform. Det bliver spændende, men vi tror på, at det lykkes”, siger han.

Ifølge Asger Trier Bing er der primært to områder, hvor Lendino adskiller sig fra udenlandske crowdfundingplatforme som f.eks. Kickstarter.com:

“Lendino er Nordens første platform for crowdlending; i stedet for at købe et produkt eller donere sine penge til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.