SONY DSC

Autobutler årets bedste danske start-up

Autobutler har på blot fire år forandret den danske værkstedsbranche. I aftes fik internetvirksomheden prisen som Årets bedste danske virksomhed i kategorien ”Start-up.”

Autobutler.dk har hver måned tusindvis af kunder, som bruger tjenesten til at bedømme og finde et bilværksted. EY-prisen som årets bedste danske virksomhed kommer efter et år, hvor den danske vækstvirksomhed har fået over 70 mio. kr. fra udenlandske investorer, og opbygget et succesfuldt samarbejde med tyske eBay, der anvender Autobutler-data på sin tyske motorportal.

EY Start-up 2014 er en del af verdens største konkurrence for entreprenører og vækstvirksomheder og den mest eftertragtede danske pris for danske vækstvirksomheder. Den tildeles virksomheder, der har en forretning og et indhold, som skaber vækst – og er herudover kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og iværksætterånd.

”Den danske værkstedsbranche har lange og konservative traditioner, og det har krævet mange kampe og en del modstand, før vi har kunnet overbevise værkstederne om værdien i at blive mere digitale og være tilstede på internettet. På grund af vores digitale koncept oplever vi, at hele branchen revolutioneres i disse år – og vi er stolte over at blive anerkendt for vores indsats”, siger Autobutler’s partner og medstifter Peter Michael Oxholm Zigler som især glæder sig over, at 30.000 brugere åbent har bedømt og kommenteret på deres værkstedsoplevelser – til gavn for fremtidige kunder.

”Autobutler har med sin online værkstedsportal, hvor bilejere kan indhente tilbud fra flere end 1000 bilværksteder, baseret sin forretning på et unikt idegrundlag og formået at gøre deres forretning effektiv og digital i en ellers fragmenteret og konservativ industri. Autobutler hører til den type af iværksættere, der med en sjælden sans for virksomhedsledelse har sprængt rammerne for succes; og så endda i et stærkt konkurrencepræget marked. De har søgt råd og vejledning helt fra begyndelen og formået at tiltrække dygtige investorer til at finansiere deres ekspansion og har på kort tid demonstreret både vækst og indtjening,” siger Carsten Collin, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Tidligere har virksomheder som Dell, Amazon og LinkedIn, vundet den Amerikanske EY Entrepreneur Of The Year pris.

Del indlægget

// dkiv.dk 2023

Danske Iværksættere

Dansk Iværksætter Forening har skiftet navn til Danske Iværksættere og hører nu hjemme på DKIV.dk