movember-team

Movember auction er blevet en millionsucces

Hvad, der skulle være et mindre skoleprojekt for fem studerende på Erhvervsakademi Aarhus, ser nu ud til at blive en kæmpesucces i millionklassen. Projektet hedder Movember Auction, og pengene går til støtte for mænd med testikel- og prostatakræft.

Movember Auction har indtil videre modtaget donationer til en samlet nypris værdi på 1,3 mio. kr.
“Projektet er eskaleret og lige nu arbejder vi på at få styr på strukturen og strategien. Vi har udvidet staben og er 11 ildsjæle, som arbejder hårdt,” Siger Jonas Wojcik, der er en af dem fem studerende, som står bag initiativet. Sammen studerer de innovation og entrepreneurship.

Donationerne kommer fra mange forskellige firmaer, og i perioden fra onsdag den 26. november og frem til onsdag den 3. december skal donationerne auktioneres væk på www-oj-auktion.dk. Her kan man købe alt fra kählervaser af jubilæumstypen, konsulentydelser, Europa League billetter og kontorartikler til konsulentrådgivning for iværksættere, og pengene går til Movember.

Navnet “Movember” dækker over, at mange mænd lader overskægget vokse i november måned. På den måde sætter man verden over fokus på mænd med testikel- og prostatakræft, og mange forskellige organisationer, heriblandt Movember Foundation, samler i den forbindelse penge ind til både forskning i kræft, kræftramte og pårørende.

Gennem Movember er der til dato blevet indsamlet over 3,10 milliarder kroner på verdensplan. Movember støtter p.t. over 800 forskningsprogrammer i 21 lande.

Hvis du som iværksætter har et bidrag, er du velkommen til at kontakte os:

Jonas Wojcik
Tlf.nr.: 20 65 24 55
Mail: jonasbwojcik@gmail.com

Lasse Gross-Nielsen
Tlf.nr.: 30283262
Mail: lasse@gross-nielsen.dk

Del indlægget