I Danmark vil vi gerne være på forkant med alt, der drejer sig om iværksætteri, men et af de steder, hvor vi er bagud og lader os slå af Estland, er på skat. Version2 skrev bl.a. en artikel om, hvordan landet ønsker at gøre det endnu mere attraktivt at være iværksætter i Estland – også for os, som ikke bor der fysisk!

Landet introducerer 0 % skat af overskuddet, hvis pengene bliver i virksomheden. Men hvorfor stoppe her – hvad med at give tilskud til virksomheder, som er i vækst, og som øger antallet af arbejdspladser?

Forestil dig, at du er iværksætter med vækst, og din forretning hamrer derudaf. Som en følge af væksten skal du ansætte, men ofte mangler du penge til at ansætte hurtigt nok, fordi cashflowet skal følge med til at kunne betale det stigende antal lønninger. Det er et af de problemer, som vi …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.