Bracket

Ny dansk Kickstarter-kampagne vil løse førsteverdensproblem

”Because plugging cables sucks” er mantraet for den forestående Kickstarter-kampagne Project Bracket. Bag kampagnen står vi, den aarhusianske indie app-virksomhed iDeal Development, der med vores niche-produkt Bracket vil løse et rigtigt førsteverdensproblem: Sammenfiltrede kabler og et rodet skrivebord.

Kickstarter på dansk
Den 21. oktober 2014 åbnede den amerikanske crowdfunding-platform Kickstarter op for danske oprettelser, og det blev dermed muligt for danske iværksættere at lave Kickstarter-kampagner uden et udenlandsk mellemled. Med kampagnestart d. 3. november blev Project Bracket en af de allerførste danske Kickstarter-kampagner.

Hele teamet bag Project-Bracket håber på at komme med på listen over finansierede Kickstarter-projekter. Vi har arbejdet på Bracket i rigtig lang tid, og det vil være en kæmpe milepæl for os at nå kampagnens finansieringsmål. Det vil betyde, at vi endelig kan sætte Bracket i produktion og få den ud til folket, hvilket selvfølgelig er hele meningen med det.

Solving an important first world problem
Idéen til Bracket er udsprunget af en daglig irritation på vores kontor i Latinerkvarteret i Aarhus. Hver dag, når vi kommer på arbejde, bruger vi tid på at sætte op til fem kabler i vores Mac. Det samme når vi kommer tilbage fra et møde med computeren. Ofte er kablerne viklet ind i hinanden, og nogle gange er de faldet på gulvet. Det er ikke verdens største problem, men det irriterede os alligevel så meget, at vi brugte tid og energi på at løse det. Også derfor har vi med glimt i øjet givet kampagnen taglinen ’Solving an important first world problem’.

Kampagnen varer en måned, og det bliver en nervepirrende periode for os. Kickstarter bygger nemlig på konceptet ’alt eller intet’, hvilket vil sige, at hvis vi ikke når vores økonomiske mål, får vi ingen midler.

Fakta om Bracket:
• Funktion: Fikserer og fastholder kablerne til Macbook Pro Retina og gør det muligt at slutte alle kabler til Mac’en på én gang.
• Materiale: 100% aluminium – ingen elektronik.
• Primære målgrupper: Virksomheder, DJ’s og uddannelsesmiljøer.
• Passer til en række af de mest anvendte Apple-kabler og en del tredjepartskabler. Det vil dog også blive muligt at tilkøbe en speciel Bracket-kabelpakke.

Mere info:
Kickstarter-kampagne
• Website: www.project-bracket.com
• Blog: www.project-bracket.com/blog
• Facebookside: www.facebook.com/projectbracket

For yderligere info om projektet kontakt:
Esben Thorving Bjerregaard
31 23 00 00
esben@project-bracket.com
Borggade 1, 8000 Aarhus C

Del indlægget