Sammenlign finansielle produkter og services på nettet og spar penge på privatforbruget

Udnyt muligheden for at sammenligne finansielle produkter og services på nettet og spar penge derved.

Det er lige netop, hvad Samlino.dk kan tilbyde dig. Med sin opstart i marts 2014 er Samlino en nystartet virksomhed med store ambitioner. Vi ønsker at gøre det let for de danske forbrugere at træffe de rigtige beslutninger vedrørende finansielle produkter og services. Derfor sørger vi for konstant at udvide omfanget af finansielle produkter og services på siden, så du kan sammenligne dem alle ét sted.

På nuværende tidspunkt sammenligner Samlino forbrugslån, bredbånd, kreditkort, højrentekonti, a-kasser, mobilabonnementer, billån og bilforsikring. Men det varer ikke længe, før sammenligning af flere finansielle produkter og services bliver en realitet.

Det er vigtigt at pointere, at det er ganske gratis for forbrugeren at benytte Samlinos sammenligningstjeneste. Forbrugeren kan klikke sig direkte videre til udbyderens hjemmeside i de tilfælde, hvor Samlino har en samarbejdsaftale med udbyderen. Aftalen går ud på, at Samlino sender kunderne videre til udbyderen, og udbyderen betaler Samlino for at have skaffet kunden. Alle parter får noget ud af det, eftersom forbrugerne får adgang til en objektiv sammenligning af priser og services, og udbyderne får mulighed for at fremvise sine produkter og komme ud til forbrugere, som de muligvis ikke havde kunnet nå ud til via deres egen kommunikationsplatform.

Forbrugeren behøver ikke at være i tvivl om, hvorvidt det er alle udbydere på det pågældende marked, der er repræsenteret på sammenligningsportalen. Samlino har nemlig stor fokus på, at der ikke er nogle udbydere, der udelades fra siden. Kun på denne måde kan vi sikre en fair og objektiv sammenligning af finansielle produkter og ydelser.

Samlino er ikke opstået helt ud af det blå, men er en del af Compare Group Global, der er verdens største organisation for prissammenligningssider. Compare Group Global opererer med stor succes i ti lande, spredt ud over Europa, Sydamerika og Asien.

Vi håber, at de danske forbrugere vil kunne se de samme fordele i at anvende sammenligningsportalen, som forbrugerne i de øvrige lande. Uanset hvad, så lover vi at forblive tro mod vores slogan: uafhængig, gratis og hurtig markedssammenligning.

Prøv sammenligningstjenesten allerede i dag på www.samlino.dk og bliv klogere på hvilke poster i privatforbruget, du kan spare penge på.

Del indlægget